RKAVV gaat vlammen tijdens eerste thuiswedstrijd

mainImage
RKAVV gaat vlammen tijdens eerste thuiswedstrijd

Na het toch teleurstellende gelijkspel van afgelopen zondag tegen Papendorp treedt RKAVV zondag aan tegen een grote onbekende, namelijk Udi’19. Beide ploegen hebben nog niet eerder in competitieverband tegen elkaar gespeeld.

Enkele jaren terug speelde wel RKAVV2 in Uden voor het Nederlands kampioenschap tegen Udi’19. Zij wonnen daar toen knap met 2-4. Afgelopen zondag verloren de Udenaren hun eerste thuiswedstrijd met 1-3 tegen het Bredase Baronie. ,,Komende zondag hopen we toch met uw steun de eerste winstpartij van het seizoen te gaan binnen slepen'', aldus het bestuur.

Trainer Maurizio Ceccucci over zondag: Udi’19 is voor ons een onbekende , al gaan we er deze week alles aan doen om zoveel mogelijk te weten te komen. Afgelopen zondag hebben we onszelf tekort gedaan, dat kan en moet beter. Hopelijk kunnen we het zondag op eigen veld recht zetten. We hopen op veel Leidschendammers bij deze 1e thuiswedstrijd.

Langzaam begint de selectie completer te worden. Dat betekent dat er keuzes gemaakt kunnen gaan worden. Concurrentie is nooit slecht voor een ploeg, en dat zal de scherpte alleen maar ten goede komen.Om 11.30 uur speelt het 2e voor de beker tegen het 1e zondagelftal van Voorschoten’97.

Daarnaast zullen de supportersvereniging en DJ Jan voor de gezellige omlijsting zorgen! Let op: er is rondom de wedstrijd weer een loterij, waarbij weer een JBL, en prachtige concertkaarten te winnen zijn. Het lot is gekoppeld aan het nummer van het programmaboekje dat u bij de entree kunt kopen! Pupil van de week is Qays Shaaban uit de JO9-1.


| Foto: Digitaal Dagblad