Rallyteam Van Velzen eerst naar Monaco

mainImage
Rallyteam Van Velzen eerst naar Monaco

Het gaat nu opschieten, nog maar een paar dagen en dan vertrekt het rallyteam van Van Velzen naar de keuring en start in Monaco. ,,Maar eerst op zondag de 23ste staan we van 8.30 tot 13.00uur bij SnowWorld Healthclub Zoetermeer Healthclub Zoetermeer en SnowWorld'', meldt de Facebook pagina van het team uit Stompwijk.

Over een week vertrekt team Van Velsen richting Marokko om mee te doen aan de zware Africa Eco Race Rally

,, Terwijl een aantal teamleden de laatste fitness training afwerkt kan iedereen de trucks bewonderen en natuurlijk de gezellige kerstmarkt bezoeken. Maar dan moeten nog wel de laatste spullen worden ingepakt en de puntjes op de 'i' worden gezet door iedereen. Alle onderdelen die als materiaal of reserve meegaan in Brutus worden door Rachel Rietveld gedocumenteerd, ingepakt en van een omschrijvingssticker voorzien''.

,,Vandaag helpt Rob Steltman mee met inpakken en Michel van Velsen zorgt dat alles in zijn Brutus op z'n plek komt. Marco Siemons en Harry Oosting zijn druk met inpakken van de spullen die meegaan in de Rallytruck en laten ook even zien wat dat allemaal is. Rob van Rijswijk doet het groot onderhoud nog even aan de machtige 1000 PK 3600Mn trekkracht sterke Catterpillar motor van de Rallytruck...: de V snaar vervangen. Meer is daar niet aan nodig. Arie Verhagen last en slijpt er nog even een punt aan en Aad zorgt er natuurlijk voor dat alles goed verloopt en op de juiste plaats en in de juiste hoeveelheid en volgorde wordt uitgezocht en ingepakt. Gelukkig weet hij dan weer wat een Fuseekogel met deksel is en in welke bak hij moet''.

 


Foto: Digitaal Dagblad