Voorburgs Dagblad | Petitie voor 'Alfons Groenendijk' levert meteen al honderden handtekeningen op

Petitie voor 'Alfons Groenendijk' levert meteen al honderden handtekeningen op

mainImage
Petitie voor 'Alfons Groenendijk' levert meteen al honderden handtekeningen op

Het initiatief voor de petitie 'Alfons Groenendijk Trainer van het Jaar' heeft binnen een dag al enkele honderden handtekeningen opgeleverd. ,,Een mooi resultaat'', aldus mede initiatiefneemster Anouk Bakker. ,,Maar we willen er nog veel meer hebben. We roepen daarom iedereen op om ook even de petitie te tekenen''.

De inhoud van de petitie luidt. ,,Alfons Groenendijk is niet genomineerd voor Trainer van het Jaar van de Eredivisie, de zogenaamde Rinus Michels Award. Belachelijk, want het is een geweldige prestatie dat hij met ADO Den Haag zevende is geworden. Voorburgs Dagblad en Dagblad070 steunen het initiatief om een online petitie te starten waarvan we de uitslag uiteraard bekend zullen maken en uiteraard naar de organisatie van Trainer van het Jaar zullen sturen. We hopen op zo veel mogelijk handtekeningen om zo te laten zien dat Alfons Groenendijk de Trainer van het Jaar is''.

,,Het plan is om op de dag dat Rinus Michels Award, vrijdag aanstaande, wordt uitgereikt de uitslag bekend te maken en Alfons Groenendijk te eren'', zegt Anouk Bakker.

De petitie is te tekenen via deze link


Foto: Digitaal Dagblad