Pepernoten-actie op tientallen basisscholen

mainImage
Pepernoten-actie op tientallen basisscholen

Met acht docenten vertrok er vanochtend een ware colonne vanuit de Francois Vatelschool in Mariahoeve richting meer dan vijftig basisscholen in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp en Zoetermeer om zakken pepernoten af te geven. ,,Op ludieke wijze wilden we leerlingen van deze basisscholen trakteren’’, reageert schooldirecteur Remco Hulsbergen. ,,We werden overal met enig enthousiasme ontvangen. De actie werd dan ook bijzonder gewaardeerd’’.

Naast de pepernoten en een gedicht lieten de docenten een uitnodiging van de Francois Vatelschool achter voor de Open Avond op vrijdag 1 februari  van 18.00 uur tot 20.30 uur en de Open Dag op zaterdag 2 februari van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Op de uitnodiging staat overigens ook een uitnodiging voor de Open Avond van Veurs Voorburg aan de Van Horvettestraat op vrijdag januari om 19.00 uur en de Open Dag op zaterdag 26 januari van 10.00 uur tot 12.00 uur.

,,We willen de Francois Vatelschool en Veurs Voorburg, die nauw met elkaar samenwerken, op een positieve manier zichtbaar laten zijn’’, aldus Hulsbergen. ,,Dit was dus meteen een mooi moment  daarvoor’’.

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad