Ook 'Savarin' steunt het Vliethuys-diner

mainImage
Ook 'Savarin' steunt het Vliethuys-diner

Vanavond is het dan zover. Dan vindt in Veurs Voorburg aan de Van Horvettestraat het Vliethuis-diner plaats waarbij zo'n honderd gasten gaan genieten van de culinaire gerechten van een aantal chefkoks uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. De dranken en de gerechten worden uitgeserveerd door tientallen leerlingen van de VMBO-school. Ook het bekende restaurant Savarin uit Rijswijk doet weer mee.

,,We dragen Hospice Het Vliethuys een warm hart toe'', zegt eigenaar Patrick van Zuiden. ,,Het is een mooie instelling waar veel vrijwilligers actief zijn. Net als van diverse andere restaurants zal daarom ook onze chefkok aanwezig zijn. We maken allemaal een eigen gerecht. Dit benefietdiner belooft dan ook een fraaie happening te worden''.

Het restaurant van Savarin, gevestigd aan de Laan van Hoornwijck 29
in Rijswijk, heeft al jarenlang de naam opgebouwd als gastronomisch restaurant en is aangesloten bij de Jeunes Restaurateurs d'Europe. In 2011 hebben het vijfsterren hotel en Cityspa Spavarin haar deuren geopend en de traditie van gastvrijheid voortgezet.

Savarin is een combinatie van traditie en design, van comfort en de modernste voorzieningen. Al die ingrediënten - schoonheid, sfeer en kwaliteit - komen samen op één locatie. ,,Met recht kan worden gezegd, dat wij onze gasten meer bieden dan culinair genieten: een bezoek aan Savarin is een belevenis'', aldus Patrick van Zuiden.

Restaurant, Hotel & Spa Savarin is gemakkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer en ligt slechts op 10 minuten afstand van Rotterdam-The Hague Airport en 25 minuten van Amsterdam Schiphol Airport. Tevens is er voldoende parkeergelegenheid (tegen betaling per nacht) op eigen terrein.
Meer informatie staat op de  website van Savarin

Voorburgs Dagblad is uit maatschappelijk oogpunt mediapartner van het Vliethuys-diner en heeft daarom de afgelopen weken aandacht geschonken aan de restaurants die hun chefkok beschikbaar hebben gesteld. Een mooi gebaar dat vanavond door alle gasten zal worden gewaardeerd. 

 


| Foto: Digitaal Dagblad