Oogspecialist Kitty den Hertog: 'Antoniushove moet blijven'

mainImage
Oogspecialist Kitty den Hertog: 'Antoniushove moet blijven'

Kitty den Hertog-Batenburg heeft onze redactie ook een mail gestuurd met een steunbetuiging dat ziekenhuis Antoniushove in zijn huidige vorm blijft bestaan. ,,In Antoniushove werk ik sinds 1988 op poli oogheelkunde'', zegt Kitty.  ,,Het is een fijn kleinschalig ziekenhuis om in te werken. En ik moet er niet aan denken dat dit verdwijnt. Zowel voor het personeel als natuurlijk voor de vele patiënten uit de omgeving moet het ziekenhuis blijven bestaan.De gezondheidszorg is er goed en de patiënten zijn positief over hun behandelingen.  Ook is er een prima bereikbaarheid met het openbaar vervoer. En is er voldoende parkeergelegenheid. Wat bij het Westeinde zeker een groot minpunt is. Momenteel is er al een wachtlijst van 9 maanden ( of langer) op polikliniek oogheelkunde. Laat staan als er twee locaties gaan verdwijnen...Hier worden de patiënten dan zeker de dupe van! Dit is toch niet de bedoeling in Nederland? Daarom doe ik  mee met deze petitie tegen het sluiten van HMC locatie Antoniushove te Leidschendam''.

Voorburgs Dagblad houdt momenteel een petitie waarin lezers kunnen aangeven dat zij de ziekenhuizen open willen houden. Belangrijk is dat u hiervoor een mailtje stuurt naar [email protected]  met als onderwerp: ‘Ik wil graag dat Antoniushove en Bronovo behouden blijven’, want we willen ook een stapel uitgeprinte mails persoonlijk aanbieden. U bent dan ook vrij om uw argumentatie er in te zetten, die we dan eventueel kunnen publiceren, maar dat is niet noodzakelijk.

In januari gaan er beslissingen worden genomen door de directie van HMC Haaglanden over beide ziekenhuizen. Tot 15 januari houden we deze online petitie. Het resultaat zullen we aan de directie van HMC en de minister van Zorg (Bruno Bruins) gaan aanbieden. Stuur deze oproep om een mailtje te sturen voor behoud van de ziekenhuizen door naar uw familie, bekenden en relaties. 

 


Foto: Digitaal Dagblad