'Nieuwe turnhal meteen volop in gebruik'

mainImage
'Nieuwe turnhal meteen volop in gebruik'

De verf van de nieuwe turnhal in Voorburg was nauwelijks droog, maar dit weekend was de hal toneel van districtswedstrijden turnen. Het werd een  succes, mede door inzet van goede vrijwilligers.

Het evenement was een vuurdoop voor de stichting SSLV, die het beheer over de hal voert. De wedstrijd was oorspronkelijk elders gepland, maar te elfder ure werd de stichting verzocht dit 2-daagse evenement voor ruim 360 turnsters te organiseren. Het was pas de eerste officiële gelegenheid in de nieuwe hal. Met hulp vrijwilligers werd in korte tijd alles georganiseerd en het gevolg was een gladjes verlopen evenement, waar uiteindelijk meer dan 1000 mensen de hal bezochten. De reacties op het nieuwe gebouw waren louter positief en de wedstrijden verliepen geweldig.

Gedurende het weekend was een hardwerkend team van vrijwilligers in touw om alles in goede banen te leiden, de wedstrijdleiding en jury te verzorgen en niet te vergeten om de zaal na afloop weer perfect in orde te maken.

Dankzij de goede samenwerking met de directeur van de school Moesin Laghmich – o.a. de aula werd beschikbaar gesteld – was het mogelijk zoveel publiek te ontvangen zonder knelpunten. Een mooi detail was verder dat Theo Kok, manager van De Fluit, belangeloos een spanbrug uit De Fluit beschikbaar stelde om op het laatste moment een niet geschikt toestel te vervangen. Alles om de jeugd een mooi weekend te bezorgen.

Door Remco Bruijne, [email protected]


Foto: Digitaal Dagblad