Nieuwe leden dankzij Dekker’s Festijn

mainImage
Nieuwe leden dankzij Dekker’s Festijn

Bij Dekker Zoetermeer vond gisteren de eerste editie van Dekker’s Festijn plaats, een open dag om te laten zien wat het veelzijdige sport-, party- en conferentiecentrum aan de Scheglaan 12 in Rokkeveen allemaal te bieden heeft. Ook voor de in Dekker Zoetermeer gevestigde bedrijven was dit een ideale manier om hun visitekaartje af te geven.

Eilhlin Dijksman, eigenaresse van ToiToiToi Musicaltheater, kon zo’n tien nieuwe leden verwelkomen. ,,Super, Dekker’s Festijn is een leuk initiatief voor zowel Dekker zelf als de bedrijven die hier zitten. Interessant voor beide partijen,” liet ze optekenen door www.zoetermeersdagblad.nl.

ToiToiToi Musicaltheater biedt musical-, zang- en theaterlessen aan voor alle leeftijden. Het bedrijf, dat ook (zakelijke) workshops en kinderfeestjes organiseert, startte in 2015 en is sinds september 2017 gevestigd in Dekker Zoetermeer. ,,Deze ruimte kwam vrij, het is een unieke locatie. Er komen hier bij Dekker veel gasten, dus ik sta meer in de kijker en er is parkeergelegenheid voor de deur. Dat had ik bij mijn vorige locatie in Berkel en Rodenrijs niet.”

(Fotobron: www.zoetermeersdagblad.nl)


Foto: Digitaal Dagblad