Nationale voorleeslunch bij bibliotheek aan de Vliet

mainImage
Nationale voorleeslunch bij bibliotheek aan de Vliet

Vrijdag 5 oktober is het Nationale Ouderendag. Bekende en onbekende Nederlanders lezen dan voor aan ouderen. De Bibliotheek aan de Vliet doet hier ook aan mee. In de locaties in Leidschendam, Rijswijk en Voorburg kunt u om 12.00 uur luisteren naar het Nationale Voorleeslunchverhaal.

Wethouders en directeur Woej lezen voor

In Leidschendam is wethouder Jan-Willem Rouwendal de voorlezer, in Rijswijk is dat wethouder Marloes Borsboom. In Voorburg leest Marcel Deijl voor; hij is de directeur van Woej.
Zij lezen een nieuw verhaal voor van Yvonne Keuls, dat zij speciaal voor de Voorleeslunch schreef. Het thema van het verhaal is ‘Mijn straat’.

Lunch

Na het verhaal wordt er een lunch geserveerd. De gast schuift bij aan tafel aan en er kunnen hem of haar vragen gesteld worden en met elkaar in gesprek gegaan worden.
Aangezien het thema ‘ Mijn straat’ is, wordt er gevraagd een foto mee te nemen van de straat van de jeugd. Aan de hand van de foto’s ontstaan er boeiende gesprekken als jeugdherinneringen gedeeld worden door de bezoekers.

Van harte welkom

Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren naar het verhaal en daarna te genieten van de lunch op vrijdag 5 oktober van 12.00 – 14.00 uur.
Deelname is gratis. Wel vooraf aanmelden op www.bibliotheekaandevliet.nl/voorleeslunch of aan de balie in de bibliotheek.


Foto: Digitaal Dagblad