Monumenten bustour voor ouderen

mainImage
Monumenten bustour voor ouderen

Op 8 september organiseert Open Monumentendag Leidschendam-Voorburg i.s.m. Woej wederom de Monumenten Bustour naar en langs tal van monumenten, met bezoeken aan de speciale evenementen.

 De bustour brengt u o.a. naar het - voor het eerst - geopende huis Arentsburgh en het Park Arentsburgh in Voorburg. Naast een kijkje in dit monument maakt u hier kennis met Romeinse ambachten, zoals koken, houtbewerken, leerbewerken en koperkloppen, gepresenteerd door de Vereniging Pax Romana. En in de Petrus en Pauluskerk in Leidschendam geniet u van een scratch-koor dat o.l.v. Martin van der Brugge speciaal voor Open Monumentendag liederen instudeert met als thema “Een rondreis door Europa”.

De Monumenten Bustour rijdt tussen 13.00 en ca. 16.00 uur.

Kosten: € 3,00 p.p. inclusief - aan het slot van de tour - een kopje koffie of thee met iets lekkers in een van de monumenten.

 

Opstapplaatsen:

bij wijk- en dienstencentra De Groene Loper, Oranjehoek, De Plint en halte 47 op de hoek Rijnlandstraat/Damlaan.

Aanmelden kan van 23 augustus t/m 30 augustus 2018 via tel. 070 369 3929 van Woej Centrale Busvervoer (elke werkdag tussen 11.30 en 15.00 uur).

Bij aanmelden s.v.p. aangeven waar u wilt opstappen.

De bustour wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers van Woej busvervoer en is bestemd voor senioren die goed ter been zijn en weinig hulp nodig hebben bij het in- en uitstappen. Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!


Foto: Digitaal Dagblad