Voorburgs Dagblad | Medewerkers WZH in het zonnetje gezet

Medewerkers WZH in het zonnetje gezet

mainImage
Medewerkers WZH in het zonnetje gezet

Alle medewerkers van WZH zijn op de Dag van de Verpleging, in het zonnetje gezet. Samen zetten zij zich dagelijks met veel energie en enthousiasme in voor bewoners en cliënten. Voor hun inzet ontvingen zij een toepasselijk cadeautje. Patricia Huijbregts, bestuurder WZH, heeft daarnaast samen met de Verpleegkundige AdviesRaad alle zorgmedewerkers een heerlijk ontbijtje overhandigd.

‘Op de Dag van de Verpleging zetten we onze medewerkers in het zonnetje om hen te bedanken voor hun tomeloze inzet en energie, elke dag weer’, aldus Huijbregts. ‘WZH dankt alle medewerkers, die dag en nacht voor onze bewoners en cliënten klaar staan’.

Hoofd, hart en handen

Alle WZH-medewerkers werken met hun hoofd, hart en handen. Alleen met voldoende, bevoegd en bekwaam personeel kan WZH kwalitatief verantwoorde zorg leveren. Huijbregts: ‘Daarom zorgen wij goed voor onze medewerkers. Wij waarderen hun werk en zorgen ervoor dat de werkprocessen zo zijn ingericht dat zij de medewerkers ondersteunen’.

VAR

De Verpleegkundige AdviesRaad (VAR) wil zich op deze dag actief laten zien en aan de zorgmedewerkers van WZH tonen dat het werk wat zij doen gewaardeerd wordt en dat de VAR er voor hen is. Het bestuur van WZH vindt het belangrijk om een sterke VAR te hebben en draagt daarom bij aan de ontwikkeling en activiteiten van haar VAR. De VAR is voor het bestuur een belangrijke partner om de kwaliteit van de zorg en de werkprocessen in de zorg te verbeteren. Via de VAR krijgt het bestuur vanuit haar zorgmedewerkers gevraagd en ongevraagd advies en kan iedere zorgmedewerker van WZH meepraten om de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Achtergrond Dag van de Verpleging

De Dag van de Verpleging staat in het teken van verbetering van de kwaliteit van zorg en versterking van de beroepstrots. Elk jaar op 12 mei vieren verpleegkundigen en verzorgenden internationaal de Dag van de Verpleging. Op deze dag wordt Florence Nightingale, de grondlegster van het verpleegkundige beroep, herdacht.

 


Foto: Digitaal Dagblad