Leo van Langh: ‘Grote bewondering voor Het Hospice’

mainImage
Leo van Langh: ‘Grote bewondering voor Het Hospice’

Een aantal chefkoks c.q. eigenaren van restaurants uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk steunt het Vliethuys-diner van Hospice Het Vliethuys dat op donderdagavond 11 oktober in de hal van Veurs Voorburg wordt gehouden. Zij zullen allen een gerecht bereiden dat in samenwerking met de leerlingen van Veurs Voorburg wordt gedresseerd en uitgeserveerd.

Onze redactie ging eens op bezoek bij deze chefkoks en of eigenaren van restaurants waarom zij het benefietdiner voor het goede doel ondersteunen. De opbrengst hiervan gaat in een aparte pot, waaruit het verblijf wordt betaald van bewoners van het Vliethuys, die daartoe zelf niet in staat zijn. Hospice het Vliethuys biedt zorg en ondersteuning aan mensen die ziek zijn en een levensverwachting hebben van minder dan drie maanden.

Topkoks

Er wordt tijdens het benefietdiner gekookt door de topkoks van restaurant Villa La Ruche, Brasserie de Koepel, restaurant Savarin, restaurant Elea en restaurant ‘Bij Erik’. Ook Leo van Langh van De Koepel aan het Oosteinde nummer 1 in Voorburg draagt Het Vliethuys een warm hart toe. ,,Het Hospice is een prachtige instelling waar ook ik me op deze wijze graag voor inspan en hiermee ook de vele vrijwilligers wil bedanken’’, zegt hij. ,,Ik heb er grote bewondering voor dat zoveel vrijwilligers hierbij zijn betrokken. Het is mooi dat we met elkaar als chefkoks op deze wijze iets kunnen doen. Het tekent onze maatschappelijke betrokkenheid’’.

Bosrijk

Een diner of een lunch in De Koepel staat garant voor een bijzondere ervaring. ,,De bosrijke omgeving in park Vreugd en Rust zorgt voor een intieme sfeer’’, vertelt Leo van Langh. ,,Ook hebben een grote vaste klantenkring. Naast de diverse menu’s zijn er ook diverse a la carte gerechten of het 3- of 4 gangen. De gerechten worden gemaakt van verse seizoensproducten. De gevarieerde en overzichtelijke wijnkaart laat zien dat er keuze is uit betaalbare en goede wijnen’’.

Bijeenkomsten

Naast de talrijke diners en lunches vinden er regelmatig bijeenkomsten bij De Koepel plaats. Zo is er de mogelijkheid voor het houden van een receptie, borrel, high tea, huwelijksceremonie, presentatie of een besloten (walking) lunch/diner.

,,Verenigingen, businessclubs, particulieren en ondernemers weten de weg naar ons te vinden’’, aldus Leo van Langh. ,,Voor hen is het een combinatie van vergaderen of stil staan bij een bijzondere gelegenheid op een fraaie locatie. We zijn er trots op dat De Koepel ook op deze manier al jarenlang een goede naam heeft opgebouwd’’.

Meer informatie alle mogelijkheden is te vinden op www.brasseriedekoepel.nl

Foto: Leo van Langh bij De Koepel


Foto: Digitaal Dagblad