Voorburgs Dagblad | Lentefeest bij Scouting Hubertus-Brandaan

Lentefeest bij Scouting Hubertus-Brandaan

mainImage
Lentefeest bij Scouting Hubertus-Brandaan

Op zaterdag 26 mei organiseert Scouting Hubertus-Brandaan een groots Lentefeest. Dit jaar gaat men samen met de kinderen, ouders, buurtgenoten en relaties de lente echt vieren. In het thema Lentekriebels wordt iedereen uitgedaagd met spannende games, kindertheater, kanovaren, een tokkelbaan en nog veel meer.

Natuurlijk gaat ook het Rad van Fortuin weer draaien, met leuke prijzen. Er komt een goochelaar, deep-deep kindertheater is van de partij, er is een schminkstudio en ook kun je midgetgolfen of het water op in aquabubbels. En het leuke is, alle activiteiten zijn gratis te beleven. Wel is er een ballonnenwedstrijd, waarbij we een kleine bijdrage voor een heliumballon vragen, met een prachtige prijs. De opbrengst gaat naar activiteiten voor de jeugd in Leidschendam-Voorburg.

Het Lentefeest is mede mogelijk gemaakt door Vlietwensen, die initiatieven financiert voor en door bewoners uit Leidschendam-Voorburg. Verder steunen een flink aantal bedrijven dit buurt- en scoutingfestijn. Dat zijn Aannemingsbedrijf Granneman, Beguin Media Totaal, Bernard Guldenmundt Timmerwerken, 3B Maaltijdservice, C. de Rooij, Chaudfontaine, FrieslandCampina, ITS IT Services, Meere Reclamestudio, Nomax Project & Partners, Perlotex Lohman, S-jeu Vorm & Functie, Sligro, Van Geest schilder- en onderhoudsbedrijf en Van Leeuwen Catering.

Volwassenen kunnen het gezellig maken in de Lentebar en natuurlijk kunnen zij een gokje wagen bij het Rad. Voor dit rad zijn op de dag zelf loten te koop. Daarmee zijn mooie prijzen te winnen! Ook wordt deze dag de uitslag van de Superloterij bekendgemaakt.

Scouting Hubertus-Brandaan is te vinden aan het Oosteinde 144 in Voorburg. Het terrein is aan de Vliet gelegen. Het Lentefeest start om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Kijk voor meer informatie op www.hubertus-brandaan.nl.

(Foto)Bron: Scouting Hubertus-Brandaan.

 

Bij Scouting Hubertus-Brandaan is altijd wat te beleven. Bevers is de jongste speltak voor kinderen van 4 tot en met 6/7 jaar. Welpen zijn voor kinderen van 6/7 tot en met 10 jaar en Waterscouts' voor de leeftijd 10 tot en met 14 jaar. De Wilde Vaart (14 tot 18 jaar) en Waterscouts gaan vaak het water op, kanoën of zeilen op de Kaag. Zij leren alle zeiltechnieken en navigeren. Maar ook bosspelen, kampvuur stoken, sportmiddagen en knutselen behoren tot de activiteiten. Kortom, Hubertus-Brandaan is telkens weer heel iets anders doen. Wil je meer informatie,  neem dan contact op via 06 54 32 14 82, kijk op www.hubertus-brandaan.nl of kom op een zaterdag langs.


Foto: Digitaal Dagblad