Leidschendammer wint 100.000 euro in Bankgiro loterij

mainImage
Leidschendammer wint 100.000 euro in Bankgiro loterij

Een droom is werkelijkheid geworden voor Jack (63) uit Leidschendam. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Om het nieuws nog even geheim te houden, werden Jack en zijn echtgenoot Aletta eerst met een smoes uitgenodigd bij het Gemeenlandshuis in Amsterdam van Vereniging Hendrick de Keyser. Daar stond Robert ten Brink, ambassadeur van de BankGiro Loterij, klaar om het echtpaar te verrassen met de cheque.

Jack (63) is compleet overdonderd: "Geweldig! We willen heel graag een nieuwe auto kopen en op reis naar Aruba. Daar woont de moeder van Aletta en die wordt tachtig jaar. Nu kunnen we dat samen met haar vieren. Wat bijzonder!"

Hendrik de Keyser en de BankGiro Loterij

Jack uit Leidschendam werd verrast met zijn cheque bij het Gemeenlandshuis in Amsterdam van Vereniging Hendrick de Keyser. Vereniging Hendrick de Keyser zet zich in voor het behoud van architectonisch of historisch belangrijke gebouwen en hun interieur in Nederland. Mede dankzij de steun van de BankGiro Loterij-deelnemers verwerft Hendrick de Keyser architectonische topmonumenten.

 


Foto: Digitaal Dagblad