KWB-Straatfeest haalt geld op voor Hospice Het Vliethuys

mainImage
KWB-Straatfeest haalt geld op voor Hospice Het Vliethuys

Na maanden van voorbereiden was het onlangs zover. Het KWB-straatfeest, het straatfeest van de Koninginnelaan, Willemstraat en de Bleijenburgstraat, was na 6 jaar stilte weer terug van weg geweest.

Het slechte weer deed niets af aan de gezelligheid. Er werden nieuwe contacten aangeboord, gezellig bijgekletst en heel wat afgelachen.

Om twee uur gingen de kinderspelen en het schminken van start en om half drie heeft Wethouder Jan-Willem Rouwendal het straatfeest officieel geopend, direct gevolgd door een taartenbakwedstrijd met mooie prijzen. Vervolgens kwam dansgroep Creasi een spetterend optreden geven met hun selectieklas. Ook stond er een barbecue op het programma. Tussendoor draaide DJ Barry gezellige muziek en waren er een aantal optredens.

Een hoogtepunt van het straatfeest was de loterij voor Hospice Het Vliethuys. De loterij bestond uit twee rondes en de prijzen waren allemaal gesponsord. Met deze loterij is er € 930,30 opgehaald en afgelopen maandag heeft DJ Barry de cheque namens de organisatie van het straatfeest aangeboden.

Foto: De vertegenwoordiger van  Het Vliethuys, Annemarie van Lier, gaf haar dankbaarheid aan en is erg blij met de bijdrage voor de vrijwilligers.


Foto: Digitaal Dagblad