Kinderen worden hier heel blij van

mainImage
Kinderen worden hier heel blij van

Daan (5), Bas (3), Abas (11) en Aydin (4) en hun familie gaan als VIPS de brandweer en de politie helpen bij de demonstaties tijdens de 112-dag Haaglanden. Brandjes blussen, boeven vangen en nog veel meer. Make-A-Wish Nederland organiseert samen met deze geweldige hulpdiensten allerlei spannende en stoere activiteiten voor deze kinderen, want dat is hun allerliefste wens.

De 112-dag vindt op 23 augustus plaats in het Zuiderpark in Den Haag. De vrijwilligers van Make-A-Wish Haaglanden zijn op 23 augustus te vinden in de kinderarena bij de brandweeroefenbaan. Bij hen kunt u nieuwe wenskinderen aanmelden en zij geven graag meer informatie over de organisatie Make-A-Wish.

Make-A-Wish vervult de liefste wens van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. De hulpdiensten in de regio Haaglanden werken vaak samen met Make-A-Wish om de liefste wens van een ziek kind te vervullen. Zo maken we samen herinneringen die een leven lang mee gaan. "Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt"


Foto: Digitaal Dagblad