'Kaarsenceremonie gaat indruk maken in park Vreugd en Rust'

mainImage
'Kaarsenceremonie gaat indruk maken in park Vreugd en Rust'

Op zaterdag 26 en zondag 27 mei vindt de SamenLoop voor Hoop Haaglanden plaats in Park Vreugd en Rust te Voorburg. Een van de belangrijkste onderdelen van de SamenLoop is de kaarsenceremonie: het parcours is in de avond verlicht met wenszakken met brandende kaarsen. Er zijn er al heel wat verkocht maar we willen de lopers graag nog meer in het licht zetten!

Een wenszak is een papieren zak waarop de kopers een persoonlijke boodschap, foto of tekening kunnen plaatsen. Bij het kopen of retourneren van de wenszak wordt €5 per zak betaald. Meer mag natuurlijk ook. De zakken worden door een aantal jongens van de Scouting Pius XII gevuld, aangestoken en langs het parcours gezet.

Vlak voor de kaarsenceremonie worden alle kaarsen aangestoken. Tijdens deze kaarsenceremonie gedenken wij degenen die de strijd tegen kanker hebben verloren en ondersteunen wij (ex-)kankerpatiënten.

De kaarsen branden de hele nacht, zodat de lopers omringd worden door het licht. De wenszakken zijn verkrijgbaar bij:

- De teamcaptain van jouw eigen team of als je die (nog) niet hebt, bij;

- Patty Pronk,  te Leidschendam (bereikbaar op 06-53555422 na 14.00 uur)

- Ellen Saurwalt, te Leidschendam (bereikbaar op 070-3201808 na 18.00 uur

- Gall & Gall Verbeek, Damstraat 44 te Leidschendam

- Lizette Wol- en breiartikelen, te Voorburg, Loolaan 28 (aanwezig van 10.00 tot 17.00 uur op alle dagen m.u.v. woens- en zondag

- Silvana Senff, Wielemakersslop 3 te Voorburg

- Roos Feestartikelen, Venestraat 61 te Leidschendam

Wenszakken kunnen worden ingeleverd bij degene waar de zakken gehaald zijn. Ook eventueel niet verkochte zakken kunnen daar worden teruggebracht.

Nodig iedereen waaraan je kaarsen verkoopt ook uit voor de SamenLoop. Iedereen is van harte welkom.

 


Foto: Digitaal Dagblad