Jubileumjaar voor Ice Paradise

mainImage
Jubileumjaar voor Ice Paradise

Wat begon als een leuk ideetje is in 15 jaar uitgelopen naar de langst liggende mobiele ijsbaan van Nederland waar jong en oud elke winter groot plezier beleven! De schaatsen kunnen weer uit het vet en de schaatsliefhebbers kunnen niet meer wachten om het eerste rondje te gaan schaatsen. Als vader van een groot gezin van 6 kinderen weet ik als geen ander hoe fantastisch het is om kinderen te zien genieten!’, aldus eigenaar René Bogaart. ‘Inmiddels werken al mijn kinderen op de ijsbaan, zelfs de jongste vind het leuk om te helpen’.

‘Ik had geen idee waar ik aan begon en heb alles echt vanaf de basis moeten leren, 15 jaar geleden. De eerste ijsbaan was heel eenvoudig en vrij snel had ik door dat het een ‘all-weather’ ijsbaan moest worden. Er moest een dak opkomen en zo geschiedde.’ Dit jaar opent Ice Paradise alweer voor de 15e keer de deuren en door de jaren heen is het team van Ice Paradise ook iedere keer weer bezig geweest om de beleving voor de bezoeker optimaler te maken, wat ook in details zit.

Een heus chalet zit er op de ijsbaan en ook voor de toiletten hoeven de schaatsers de pontons niet af! Warme chocolademelk, broodje Unox of een kop erwtensoep kan hier allemaal besteld worden.

Een ‘Winters Paradijs’ voor jong en oud! Bedrijven of familie- of vriendengroepen kunnen de ijsbaan exclusief reserveren om hier, in combinatie met bijvoorbeeld een winters stamppottenbuffet, gezellige ijsspelen te doen. Zo is er echt voor iedereen wat wils.’

Het enthousiasme straalt er vanaf bij René als hij over de ijsbaan vertelt. Ice Paradise is ook tijdens de kerstvakantie en de kerstdagen geopend. Gasten van restaurant Gina en restaurant Volle Maan worden zelfs met de kerstdagen eerst ontvangen bij Ice Paradise voor een geweldige act, waarna in het restaurant lekker gedineerd kan worden. Tussen de gangen door kan er ook volop geschaatst worden.

De opening van 15 jaar Ice Paradise is op donderdag 8 november om 19.00 uur. Vanwege het jubileum heeft niemand minder dan Tino Martin besloten om deze opening te verrichten. Dit zal gepaard gaan met groots vuurwerk! Vervolgens kunnen de bezoekers gezellig gaan schaatsen. ‘Er zijn zelfs meerdere meet & greets te winnen via Facebook met Tino Martin, dus wordt snel vrienden met Ice Paradise. Hoe leuk is dat!’, aldus Rene.

‘Iedereen is bij deze uitgenodigd!’

Ice Paradise is 7 dagen per week (tot en met 3 maart 2019) geopend van 10.00 – 22.00 uur en op vrijdag en zaterdag zelfs een uurtje later.
Ice Paradise – Weigelia 40-42 – Leidschendam – 015-251 69 79 www.iceparadise.nl

Bron: Big Horeca.


Foto: Digitaal Dagblad