Jazz en Gin-Tonic tijdens het Strandwalfestival bij Te Werve Buiten

mainImage
Jazz en Gin-Tonic tijdens het Strandwalfestival bij Te Werve Buiten

In het weekend van 7,8  en 9 september is Rijswijk weer het toneel voor het inmiddels traditionele Strandwalfestival. Dit jaar het 10 jarig jubileum!  Op zondag 9 september is er na het succes van vorig jaar weer iets leuks voor mensen die van Jazz, lekker eten en drinken houden in een ongedwongen sfeer middenin de natuur.

Van 15.00 uur tot 20.00 uur kan je heerlijk genieten van een DJ en diverse Jazz bandjes bij Te Werve Buiten aan het water op Landgoed Te Werve.

Je kunt het bijvoorbeeld combineren met een wandeling op het landgoed of je neemt nog een lekker glas wijn, een clubbottle bier of een Gin-Tonic en laat de middag voorbij gaan. Leuk met vrienden! Voor de kids is er een springkussen.

Te Werve Buiten  serveert tussen 15.00 uur en 20.00 uur streetfood. Lekkere stoere gerechten van de Kamado BBQ zoals bijvoorbeeld een Black Angus burger, saté van kippendij met atjar of een wrap met geitenkaas, rode ui en munt.

Te Werve Buiten

Te Werve Buiten is deels overdekt met een wandloze flextent die gasten droog en warm houdt, maar nog steeds zorgt voor een open verbinding met het landschap. Bij mooi weer is er een zonnig terras aan het water.

Programma Te Werve Buiten tijdens het Strandwalfestival:


  • Jazz, DJ (gratis), Food & Drinks                       00-20.00 uur


Te Werve Buiten, Van Vredenburchweg 101, 2283 TC Rijswijk, 070-39 09 711

www.tewerve-buiten.nl, [email protected]

 


Foto: Digitaal Dagblad