'Irritatie met behulp van een oliebol doen vergeten....'

mainImage
'Irritatie met behulp van een oliebol doen vergeten....'

GBLV-raadslid Marien van Wijk van GBLV/Gemeentebelangen heeft voorgesteld om de inwoners van Stompwijk te verrassen met iets lekkers tussen Kerst en Oud & Nieuw om de hinder en irritatie van nieuwe werkzaamheden aan de Stompwijkseweg te doen vergeten. Het college heeft dit overgenomen.

Marien van Wijk: “In de vorige raadsperiode heeft GBLV/Gemeentebelangen ervoor gezorgd dat er eindelijk een besluit werd genomen over de reconstructie van de Stompwijkseweg en de nieuw aan te leggen Verbindingsweg. De werkzaamheden aan de Stompwijkseweg zijn medio 2018 afgerond en met de aanleg van de Verbindingsweg is inmiddels begonnen”.

Helaas bleek door diverse omstandigheden dat er opnieuw aan de Stompwijkseweg gewerkt moest worden eind 2018. Door het slechte weer en miscommunicatie kwamen bewoners van Stompwijk nogal eens voor verrassingen te staan. Deze (bijna enige) toegangsweg was geregeld geblokkeerd.
Twintig minuten omrijden met de fiets of auto was geen uitzondering. Ook aanwezige ondernemers hadden extra werk om aan- en afvoer van hun producten goed te regelen  Van Wijk: “Ik moest regelmatig deze minder leuke verhalen aanhoren en bedacht mij dat de gemeente iets terug moest doen”.  Hij vervolgt: “In overleg met wethouder Van Eekelen is besloten om iedere inwoner en ondernemer uit Stompwijk uit te nodigen voor een drankje en een oliebol op vrijdag 28 december van 16.30-18.00 uur in De Bles in Stompwijk. Laten we de minder leuke dingen achter ons laten en vooral proosten op een mooi 2019 en de verbeterde bereikbaarheid van Stompwijk!”

 

 


Foto: Digitaal Dagblad