Inmiddels 26 teams bij 'Samenloop voor Hoop'

mainImage
Inmiddels 26 teams bij 'Samenloop voor Hoop'

Op zaterdag 26 mei om 13.30 uur gaat de Samenloop voor Hoop Haaglanden van start in Park Vreugd en Rust te Voorburg. Voor de 3e keer zal de SamenLoop voor Hoop in Leidschendam-Voorburg plaatsvinden.

Er zijn momenteel 26 teams die zich hebben ingeschreven die een steentje bij willen dragen om geld in te zamelen voor het KWF Kankerbestrijding. De teams zetten zich in door acties te organiseren, spullen gesponsord te krijgen voor de verkoop in de kraam, loterijen te organiseren etcetera.

Tijdens Koningsdag hebben teams zich ingezet om tijdens de rommelmarkt zo veel mogelijk te verkopen om de teamopbrengst te verhogen!

Het Dream Team stond met een kraam in de Herenstraat in Voorburg en team La Vita stond met hun kraam in de Venestraat te Leidschendam. Zaterdag heeft het team Silverstars een 12 uur durend Linedance Event georganiseerd en daar mee geld opgehaald. Allemaal mooie opbrengsten voor onze SamenLoop. Enkele teams zullen door een actie van teamprint.nl t-shirts dragen met eigen teamnaam erop geprint. Ook zij schenken een deel van de opbrengst aan de Samenloop.

Op dit moment zijn er 36 personen ingeschreven als Eregasten. Eregasten zijn de deelnemers die kanker hebben of hebben gehad. Het Inloophuis Haaglanden heeft een mooi programma gemaakt voor de eregasten, een lunch en een verwenprogramma op zaterdag en koffie met gebak op zondag met aansluitend leuke activiteiten.

Het amusementsprogramma voor de Samenloop is ook zo goed als rond. Het gaat zeker swingen, want The Raspers zullen op zaterdagavond bij ons evenement aanwezig zijn! Aan catering is natuurlijk ook gedacht: op het terrein zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn.

Over 2 weken zullen een aantal kruispunten in Leidschendam en Voorburg  worden voorzien van mooie grote posters om zoveel mogelijk publiek naar onze SamenLoop te krijgen.

Mooie momenten tijdens de SamenLoop zijn de openingsceremonie (13.30 uur), kaarsenceremonie (22.30 uur) en de slotceremonie (13.30 uur). Komt u ook een kijkje nemen?

Bron: Samenloop voor Hoop


Foto: Digitaal Dagblad