Ingezonden: 'Westeinde is een ramp om te bereiken'

mainImage
Ingezonden: 'Westeinde is een ramp om te bereiken'

Ik wil graag dat Antoniushove en Bronovo behouden in de huidige vorm behouden blijven’,  Het Westeinde is een ramp om te bereiken. Het is er zoals het nu gaat al stervensdruk. Er is absoluut geen parkeermogelijkheid.

Bronovo is een fijn en bereikbaar ziekenhuis. Het was al belachelijk dat er afdelingen gesloten werden waardoor je voor bijvoorbeeld een bevalling naar Westeinde moest. Stel je even voor ; midden in de spits naar Westeinde terwijl je niet weet waar je het zoeken moet van de pijn.

Of nog erger wanneer je echt met spoed naar het ziekenhuis moet ivm levensbedreigende situatie. Geef het dan maar gewoon gelijk op want met de drukte op de weg er naartoe kan je het wel vergeten.

Zelfde voor Antoniushove. Ook goed bereikbaar. Snel geholpen.  Dat wellicht niet alle ziekenhuizen open kunnen blijven tot daar aan toe maar dan kiezen voor het Westeinde is belachelijk.

Mvg Mascha van Beek.

==============================================

Hebben degenen die hebben besloten dat Bronovo dicht moet, zich gerealiseerd dat het Westeinde vanuit Voorburg vrijwel onbereikbaar is?

De snelste manier om op de Spoedseisende Hulp van Westeinde te komen, is de patient met brancard en al in de randstad rail  of de tram te vervoeren.

Het moet toch niet gekker worden?

Of de patient achter op de fiets zetten, alles gaat sneller dan een auto. Een ambulance kan loeien wat-ie wil, het zijn allemaal smalle wegen loeivol autoverkeer.

Voor elk spoedeisend vervoer een heli laten vliegen kan ook, maar Bronovo SPH open houden is over-all toch voordeliger.

Met vriendelijke groet

Petra Peters

 

================================================

Vanuit Wasenaar is Bronovo bij spoed sneller te bereiken. Dit ziekenhuis sluiten levert een probleem op. Voor ouderen en minder mobiele mensen is het Westeinde geen keus. Kortom met een vergrijzende bevolking moet u het ziekenhuis juist open houden. Nu al liggen de kamers overvol. Het Westeinde kan dit niet aan.

Vriendelijke groet Fam. Kolff

==================================================

Ik wil graag dat beide ziekenhuizen behouden blijven. Met zoveel inwoners in Den Haag en direct aangrenzende gemeente is het onmogelijk alle behandelingen te centreren in het Westeinde ziekenhuis . Ook de bereikbaarheid van het Westeinde ziekenhuis is naar mijn mening niet optimaal. Vanuit Leidschendam naar het Westeinde in de spits…..is niet te doen.

En Antoniushove sluiten? Waarom is er dan een behandelcentrum voor kanker gebouwd? En een nieuwe afdeling aangebouwd en andere afdelingen vernieuwd. Ook de SEH in Antoniushove moet terug komen.  Het Bronovo ziekenhuis is ook een fijn ziekenhuis. Met voldoende knowhow. Het Westeinde ziekenhuis vind ik net een fabriek!

Antoniushove en Bronovo moet blijven.

Met vriendelijke groet, Annemieke Bergen-Vilsterman

===================================================

De online petitie om Bronovo en Antoniushove open te houden, is via deze link te vinden.

Belangrijk is echter dat u een ook mail stuurt naar [email protected] met als onderwerp. ‘Ik wil graag dat Antoniushove en Bronovo behouden in de huidige vorm behouden blijven’, want onze redactie wil de stapels mails persoonlijk gaan bieden aan minister Bruno Bruins en de directie van de HMC-groep. U bent dan ook vrij om argumentatie er in te zetten, maar dat is niet noodzakelijk.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad