Ingezonden: 'Waar is Joshua?'

mainImage
Ingezonden: 'Waar is Joshua?'

Kater Joshua is een paar maanden geleden opgehaald door de Dierenambulance omdat hij al een poos op straat rondliep met een flink abces. Ondanks dat hij een straat verleden had bleek Joshua een enorme knuffelkont en was hij duidelijk mensen gewend. Zijn wond liet hij probleemloos en zonder een kik te geven verzorgen.

Na zijn genezing werd hij geadopteerd door mensen in Voorburg. Eind goed al goed? Nee!! Helaas is hij enkele dagen na zijn adoptie ontsnapt bij zijn nieuwe eigenaren, die hierdoor dus nog geen enkele band met de zwart witte lieverd hebben kunnen opbouwen.

Natuurlijk is zijn vermissing aangemeld bij Amivedi, zijn er flyers verspreid en is er intensief naar hem gezocht. Jammer genoeg is er zo'n 14 dagen na zijn verdwijning nog geen enkel spoor van Joshua.

Het is extra moeilijk hem te vinden omdat hij de omgeving waar hij nu rondloopt (Nicolaas Beetslaan Voorburg) nog helemaal niet kent; hij heeft daardoor ook geen enkel punt waarnaar hij zou kunnen terugkeren.

Joshua is een middelgrote zwart witte kater van ongeveer 8 jaar oud, gecastreerd, gechipt en te herkennen aan zijn piepende miauwtje. Ook heeft hij door de witte tekening op zijn lippen en neus een herkenbaar, beetje sullig, uiterlijk.

Heeft u Joshua gezien of denkt u te weten waar hij op dit moment is, wilt u dit dan melden aan het groepje vrijwilligers dat wanhopig naar hem op zoek is? De telefoonnummers staan onderaan het bericht.

Het kan en mag toch niet zo zijn dat je als stoere katten kerel op leeftijd na een lange periode van zwerven en overleven op straat eindelijk van je oude dag mag gaan genieten en dan voordat je het weet weer terug bent bij af?

Help ons Joshua te vinden alstublieft!

Amivedi Voorburg

https://www.amivedi.nl/detail/?meldingid=1338747

Zoekteam Joshua: 0611166227, 0657212655, 0627874409

Kunt u geen van de nummers bereiken, bel dan de dierenambulance, 0703282828. Ook zij zijn op de hoogte.

 


| Foto: Digitaal Dagblad