Ingezonden: Ervaringen met Avalex....

mainImage
Ingezonden: Ervaringen met Avalex....

Vorige week maandag 11 juni werden eindelijk de 4 containers (3 voor huisvuil- en 1 voor gft-afval) in de bovengrondse cocon geleegd. Er werd toegezegd dat ze op donderdag 14 juni weer geleegd zouden worden. Maar dat gebeurde opnieuw niet.

Vrijdag 15 juni hebben buren en ik dus een paar keer naar Avalex gebeld en ook heb ik de gemeente ingelicht over de nalatigheid van Avalex. Ik had contact met de heer G. van Dien. Hij heeft contact opgenomen met Avalex en belde mij keurig terug. Nog die dag zouden de containers geleegd worden En hoera: dat is inderdaad gebeurd.

Maandag 18 juni werd een buurvrouw gebeld door Avalex met het bericht dat voortaan bij ons de containers in de cocon niet meer op donderdag, maar op vrijdag zouden worden geleegd.

Ik had er al een hard hoofd in, maar wachtte af.... En vandaag 22 juni waren aan het eind van de middag de volle containers weer niet geleegd!!!! Ik belde nog net voor 17 uur met Avalex: een vriendelijke meneer wist van de situatie af, hij maakte zijn excuses en zou mijn klacht intern doorgeven in de hoop dat a.s. maandag de containers geleegd zouden worden....

Nou maar weer afwachten!!

M.i. is het veel beter wanneer Avalex gewoon op donderdag blijft komen, elke week zoals met mij is afgesproken! Want als de ophaaldag op vrijdag blijft staan, bestaat de grote kans dat we elk weekend met volle containers blijven zitten en er niet meer over gebeld kan worden.

Wat zou het geweldig zijn als de containers in de cocon  structureel zonder gebel geleegd zouden worden!!

Lideke Gaemers


Foto: Digitaal Dagblad