Ingezonden: Damgarage met camera’s en bereikbaarheid voor mobiele telefonie

mainImage
Ingezonden: Damgarage met camera’s en bereikbaarheid voor mobiele telefonie

Verleden jaar heb ik een brief geschreven naar burgemeester Klaas Tichelaar over de onbereikbaarheid met telefonie en de overlast in garage op het Damplein. Dit naar aanleiding dat de burgemeester klaarblijkelijk niet op de hoogte was van alle overlast. Ondanks de vele foto’s en artikelen die weergegeven zijn op het Voorburgs Dagblad . De burgemeester reageerde meteen en wilde een afspraak om dit te bespreken.

In augustus volgde de afspraak en met een rondleiding in en buiten de garage. Hierbij bleek duidelijk dat er iets moest gebeuren. Op verzoek werd een 'Denktank'  gevormd met enkele bewoners en mensen van de gemeenten en werd een plan van aanpak besproken.

Na maanden is daar een uitspraak uit gekomen dat dit uitgevoerd gaat worden. Ook op het Damplein zal de gemeente er voor zorgen dat er geen auto’s meer over het plein kunnen scheuren. Voor noodgevallen kunnen de overheidsdiensten en ambulances gebruik maken van de paaltjes bij de ingang van de garage om dan toch op het plein te  komen.

Bewoners zijn blij dat er hun geluisterd is en hopen dat de uitvoering niet lang op zich zal wachten....

Johan Kool, bewoner in het Damcentrum. 


| Foto: Digitaal Dagblad