Voorburgs Dagblad | Huldiging van spelers bij Forum Sport

Huldiging van spelers bij Forum Sport

mainImage
Huldiging van spelers bij Forum Sport

Het is ook bij Forum Sport traditie om aan het einde van het seizoen, meestal direct na de laatste competitie wedstrijd bij het 1e en 2e elftal van de senioren, bekend te maken wie de speler van het seizoen is. De rangschikking wordt bepaald aan de hand van punten die wekelijks door een aantal oud voetballers/trainers aan de spelers individueel worden toegekend.

Spelers moeten minimaal 14 wedstrijden in de elftallen gespeeld hebben.

Ook deze activiteit wordt door de St.Forza georganiseerd, gecoördineerd en gesponsord. Namens die Stichting Forza reikten Jean Nederlof en Klaas Groenenberg afgelopen zaterdag de prijzen uit.

Allereerst werd de technische staf gecomplimenteerd met de prima resultaten van het afgelopen seizoen. Het 1e elftal werd uiteindelijk 5e in de 1e klasse A Zaterdag, met een puntenaantal van 47. Tot de één na laatste wedstrijd deed het elftal mee voor de prijzen. Het is nét niet gelukt.

Het 2e elftal debuteerde in de Res. Hoofdklasse Zaterdag, het hoogste niveau voor reserve teams,  en deed dat bijzonder goed. Een 7e plaats (van de 14) met 37 punten. En dat is een poule met bijna allemaal ploegen uit de bollenstreek.

Daarna werd het woord gericht tot de ruim 20 vrijwilligers die wekelijks in de weer zijn voor deze 2 elftallen. Zij werden allemaal bedankt met een bloemetje en een flesje drank.

En dan de spelersprijzen:

Bij het 1e elftal werd Joshua Steenvoorden uitgeroepen tot beste speler van het seizoen 2017-2018  met een score van 7,27 gemiddeld, op de voet gevolgd door Jurriaan Jouvenaar (7,25)en Marc du Chatinier (7,19).

Meest waardevolle speler van het seizoen werd Mike de Graaf die dit seizoen, op één wedstrijd na alle duels speelde, en maar liefst op 5 verschillende posities werd ingezet.

Topscorer bij het 1e elftal werd Marc du Chatinier met 19 goals (17 competitie, 2 beker).

Bij het 2e elftal ging de titel Speler van het seizoen 2017-2018 naar Djai L ‘Ami, die vorig jaar ook al in de prijzen viel als meest waardevolle speler van het seizoen.

De meest waardevolle speler bij het 2e elftal was Sebastiaan van Beek (voorheen 1e elftal speler bij Soccer Boys). Dit elftal heeft ook veel plezier gehad van het jonge, uiterst talentvolle aanvalstrio.

Edoardo Saurwalt (12 goals , 3 assists), Tom Bijen (11 goals, 7 assists) en Laurens Bentvelzen (7 goals, 4 assists) waren van grote waarde en staan te dringen om hun kwaliteiten ook in het 1e te laten zien.

Maar dat zal de trainers bas Steffens en Dennis den Turk (1e elftal) en Marcel L’Ami en Kees Konings (2e elftal) niet ontgaan zijn. En dezelfde trainersstaf (met keeperstrainer Eric Tanis en herstel trainer Jochem Verbaan) staat ook volgend seizoen weer bij Forum Sport op het veld.  Maar nu eerst even een periode zonder voetbal, al speelt het elftal onder de 21 nog op zaterdag 16 juni op het terrein van Velo, tegen Velo de finale van het Haaglanden Beltona toernooi.

Door Jean NederlofSebastiaan van Beek met Jean Nederlof.Djai L'Ami,Marc du Chatinier,Jurriaan Jouvenaar,Mike de Graaf,

 


Foto: Digitaal Dagblad