Hospice Het Vliethuys goede doel tijdens ‘A Walk in the Park’

mainImage
Hospice Het Vliethuys goede doel tijdens ‘A Walk in the Park’

Hospice Het Vliethuys is het goede doel tijdens het groots opgezette stadsfestival ‘A Walk in the Park’ dat vrijdag, zaterdag en zondag in de parken aan het Oosteinde plaatsvindt.  Dit betekent dat er tijdens diverse activiteiten de gasten en de deelnemers om een donatie wordt gevraagd.

,,We dragen het Hospice een warm hart toe’’, zegt organisator Dave Fisser. ,,Zij nemen in Leidschendam-Voorburg met hun geweldige werk, dat door meer dan 100 vrijwilligers wordt verricht, een belangrijke plaats in. Er staat daarom tijdens het Stads Walking Dinner bij de tafel van onze mediapartner Voorburgs Dagblad een Glazen Huis van het Hospice. Hier kan een donatie in worden gedaan. Tevens zal een delegatie van het bestuur van het Hospice, gedurende het Stads Walking Dinner aanwezig zijn en desgevraagd aan de gasten een uitleg over het Hospice geven. Zij zijn te gast aan de tafel van Voorburgs Dagblad en lopen daarnaast ook langs de andere tafels’’.

Op deze video is een sfeerimpressie te zien van het Dinner en de diverse optredens.

Zichtbaar

Zaterdag staat het festival overdag weer volledig in het teken van de jeugd. Maar liefst 15 lokale sportverenigingen verzorgen een onderdeel van de Rabobank Sport Challenges. Ook zal het Hospice zichtbaar zijn. Hetzelfde geldt bij de ouderenbrunch.

Theater

,,Tijdens het optreden van de pianist in het theaterpark kunnen tegen een donatie voor het Hospice verzoeknummers worden aangevraagd’’, vervolgt Dave Fisser. ,, De pianist die daar speelt vrijdag is James Byrom. Hij treedt vrijdag op in het Theaterpark om 19.00 uur. We zullen een vaas neerzetten voor de verzoekjes waar mensen geld in kunnen doen. Voor ieder bezoek aan de Theaterwagen wordt een bescheiden vergoeding van drie euro gevraagd. Hiervan gaat de helft naar het Hospice toe. Op deze wijze willen we het Hospice een verdiende steun in de rug geven’’.

Theaterwagen

Mensen die niet deelnemen aan het bijna uitverkochte Stads Walking Dinner kunnen vrijdag al vanaf 17.00 uur terecht in het Theaterpark. Nieuw in dit Theaterpark is dus een theaterwagen waarvan de invulling wordt verzorgd door Theater Ludens en Stephan Evenblij Theater. Cabaretiers als Vincent Bijlo en Jochen Otten van de Sluipschuiters treden op in de Theaterwagen, die ook zaterdag en zondag in het Theaterpark aanwezig zal zijn’’.

Door Bart Bakker

Voorburgs Dagblad is mediapartner van 'A Walk in The Park'


| Foto: Digitaal Dagblad