‘Het Goed' sluit samenwerking met DSW af

mainImage
‘Het Goed' sluit samenwerking met DSW af

Kringloopwarenhuis Het Goed uit Leidschendam heeft een samenwerking met de DSW afgesloten. Dit betekent dat het kringloopwarenhuis uit Leidschendam vijf fte’s’beschikbaar stelt voor medewerkers van de DSW. ,,Op verschillende manieren  gaan we hiermee om’’, zegt ‘Het Goed’-bedrijfsleider Marc Oomen. ,,Diverse medewerkers van de DSW mogen uren maken zodat een fte volledig wordt ingevuld. Op deze wijze wordt er bij ons een behoefte ingevuld, want we hebben gedreven mensen nodig die we met hun kwaliteiten het juiste werk willen laten doen’’.

,,We gaan graag de uitdaging aan om de vacatures in te vullen’’, aldus Marloes van Vliet, jobcoach van DSW die regelmatig ‘Het Goed’ bezoekt. Zij begeleidt de inwoners uit Leidschendam-Voorburg die bij de DSW betrokken zijn. ,,Onze mensen werken niet allemaal fulltime bij ‘Het Goed’’, vervolgt Marloes. ,, Zo kunnen we diverse medewerkers inzetten om een fte met betrekking tot de uren volledig in te vullen. Het geeft me enorm veel voldoening om er voor te zorgen dat mensen bij ‘Het Goed’ in een passende functie terecht komen en hen hierbij te begeleiden’’.

,,We zijn bijzonder blij met de invulling door DSW’’, besluit Marc Oomen. ,,Op deze wijze is ‘Het Goed’’ niet alleen in maatschappelijk opzicht actief, maar dragen we een steentje bij aan de ontwikkeling van mensen die aan de DSW zijn verbonden en worden er bij ons allerlei werkzaamheden verricht. Kortom, een ‘win-win’ situatie’’.

 


Foto: Digitaal Dagblad