Heiwerkzaamheden A4 ter hoogte van Leidschendam

mainImage
Heiwerkzaamheden A4 ter hoogte van Leidschendam


Op de A4 ter hoogte van de Nieuwstraat/Stompwijkseweg worden vanaf 16 oktober heiwerkzaamheden uitgevoerd. De werkzaamheden worden in de avond na de spits en in de nacht uitgevoerd.

Slopen heipaal
Dinsdag 16 oktober wordt tussen 20.00 en ca. 23.00 uur ’s avonds de heipaal ter hoogte van de Nieuwstraat/Stompwijkseweg gesloopt en afgevoerd. Het slopen van de heipaal kan te horen zijn in de omgeving.
Aanbrengen funderingspalen + portalen

Woensdag 17 en maandag 22 oktober worden in de avond/nacht de nieuwe funderingspalen aangebracht. Op donderdag 18 oktober en dinsdag 23 t/m donderdag 25 oktober worden in de avond/nacht de overige onderdelen van het portaal geplaatst.

In de nacht van donderdag 25 op vrijdag 26 oktober zijn er voor het verkeer 4 korte verkeerstops tijdens het plaatsen van het portaal over de weg.

Wat merkt de omgeving hiervan?
Met name de heiwerkzaamheden kunnen geluidsoverlast veroorzaken. Per avond/nacht worden 2 funderingspalen aangebracht. Onder normale omstandigheden neemt dit werk ongeveer een uur per paal in beslag. Er wordt gewerkt tussen 20.00 uur en 5.30 uur. Het heien start rond 23.00 uur en duurt tot circa 3.00 uur. Voor 23.00 uur en na 3.00 uur vinden er voorbereidende en afrondende werkzaamheden plaats.

Meer weten?
Op de website van Comol5 kunt u zich aanmelden voor een nieuwsalert zodat u het laatste nieuws altijd direct in uw mailbox ontvangt. Bij vragen of klachten over de werkzaamheden kunt u terecht bij het team Omgeving & Communicatie van Comol5 via 06-1371 8843 of stuur een email naar [email protected].


Foto: Digitaal Dagblad