Gratis taxatiedag munten, postzegels en bankbiljetten

mainImage
Gratis taxatiedag munten, postzegels en bankbiljetten

Ergens slingeren nog postzegelalbums van opa op zolder. Waar zijn de munten van pa eigenlijk gebleven? Moesten die biljetten niet ingeleverd worden bij de bank? En zijn die ansichtkaarten bestemd voor het oud papier, of….. Herkenbaar?

U bent niet de enige met vragen over een verzameling munten, postzegels, papiergeld of oude ansichtkaarten. Vaak gekregen van familie, vrienden of zelf met zorg verzameld. Het ligt er al jaren maar wat is het eigenlijk waard?

Om die vraag te beantwoorden, houdt De Munten- en PostzegelOrganisatie (MPO) in samenwerking met de Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar een gratis taxatiedag op dinsdag 27 november. Wie deze dag zijn of haar stukken deskundig wil laten beoordelen, kan zonder afspraak tussen 12.00 en 16.00 uur terecht in de Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar, Wijngaardenlaan 4 in Voorschoten. Voor meer inlichtingen MPO, tel. 030-6063944.

Een gratis MPO-taxatie kan voorkomen dat een zeldzaam stuk verloren gaat of ongezien in de vergetelheid raakt en dat kan nooit de bedoeling zijn geweest van de verzamelaar. Wie weet blijkt u de eigenaar te zijn van een kostbaar stuk.

Bron: Bibliotheek Voorschoten


Foto: Digitaal Dagblad