'Getuigen gezocht bij aanrijding van mijn zoon'

mainImage
'Getuigen gezocht bij aanrijding van mijn zoon'

Deze oproep is te vinden op Facebook van een verontruste ouder Eddy Struijlaart. (De bestuurder is gevonden en gesproken. Echter is hij alsnog op zoek naar getuigen van het incident en het gesprek tussen hem en zijn zoon).Omstreeks 8.00 uur is mijn 9 jarige zoon eergisteren aangereden door een auto ter hoogte van de Hypotheker op de Prins.Bernhardlaan in Voorburg. Er heeft een kort gesprek plaatsgevonden tussen mijn zoon en de bestuurder waarna hij weg is gegaan en mijn zoon alleen heeft achtergelaten met een kapotte onberijdbare fiets en een schaafwond en dikke elleboog en het advies voortaan beter op te letten.

De bestuurder is vervolgens weggegaan zonder zijn gegevens achter te laten of bij mijn zoon te blijven en mij te bellen of bij mijn zoon te wachten terwijl hij mij belt. Zijn fiets heeft aanzienlijke schade en kan niet meer gebruikt worden,de klap was hard en werd door een omwonende eerst ingeschat als een botsing tussen twee auto's.

Omdat het verhaal van de bestuurder en mijn zoon niet geheel overeenkomen ben ik op zoek naar getuigen die mogelijk:
a. de aanrijding hebben gezien
b. wellicht het betreffende gesprek hebben opgevangen en eventueel een inschatting kunnen geven van hoe het gesprek/ de interactie eruit zag en hoe lang dit duurde. op de ventweg.

Delen wordt zeer gewaardeerd.


Foto: Digitaal Dagblad