Geslaagde golfdag voor Buitengoed Dorrepaal

mainImage
Geslaagde golfdag voor Buitengoed Dorrepaal

Een geslaagd golftoernooi 56 deelnemers die terugkijken op een prachtige dag, en een opbrengst van € 2.500,- voor Dorrepaal. Dat is het resultaat van de golfdag die Rotary Voorburg op organiseerde bij de Golfvereniging Leeuwenbergh.

Uit handen van Rotary Voorburg-voorzitter Willem Middelburg ontving Bas de Groot, zorgmanager van Buitengoed Dorrepaal van Middin een symbolische cheque ter waarde van € 2.500,-. Het bijeengebrachte bedrag is geoormerkt voor de aanleg van de nieuwe natuurspeeltuin van Buitengoed Dorrepaal.

Buitengoed Dorrepaal is een geweldige ondernemende plek waar van alles te beleven is. Van een ontspannen wandeling rond de vijver, tot spelen in de speeltuin, een aardigheidje kopen in de winkel, je eigen bos bloemen oogsten, een high tea in de theetuin, knuffelen met konijnen of in stijl vergaderen en lunchen in de statige Villa aan de Vliet.

Dit alles verzorgd door de meewerkers (cliënten) van Dorrepaal. Voor hen vormen de activiteiten werkervaringen die hen in staat stellen om competenties te ontwikkelen in de diverse vakgebieden. Buitengoed Dorrepaal heeft aangegeven meer naar buiten te willen treden en met andere partijen in Voorburg-Leidschendam samenwerking te zoeken.Dit Rotary Voorburg Golf Toernooi is hiervan het eerste tastbare resultaat.
De bijdrage door Rotary Voorburg werd bijeengebracht door 56 golfers, sponsoring en een loterij. Veel activiteiten op één dag met een prachtig resultaat. Ook het weer sponsorde ruimhartig mee: het was een prachtige dag, en net voor de bui binnen. Het toernooi werd gewonnen door Els Veenhoven en Leo Beugeling.


Foto: Digitaal Dagblad