Gemeente komt met goedkope zorgpolis

mainImage
Gemeente komt met goedkope zorgpolis


ls u vaak zorg nodig heeft, kunnen de kosten erg oplopen. Een goede zorgverzekering is dan belangrijk, zeker als u een laag inkomen heeft. Daarvoor is er de Gemeentepolis, een zorgverzekering waarbij de gemeente meebetaalt aan aanvullende pakketten.

Voor de Gemeentepolis kunt u kiezen uit twee zorgverzekeraars: Menzis en Zorg en Zekerheid. Beide zorgverzekeraars bieden een basisverzekering. Daarnaast kunt u kiezen uit meerdere aanvullende verzekeringen. In de aanvullende verzekeringen zitten veel vergoedingen die u met alleen een basisverzekering waarschijnlijk niet (volledig) vergoed krijgt. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd. Meer weten over welke vergoedingen in de pakketten zitten? Kijk op www.gezondverzekerd.nl. Overstappen kan tot en met 31 december.

Inloopspreekuur Gemeentepolis
Heeft u vragen over de Gemeentepolis? Wilt u meer weten over de vergoedingen? Wilt u hulp met uw keuze? Dan kunt u naar een van de inloopspreekuren komen en uw vraag stellen aan een overstapcoach (Menzis en Zorg en Zekerheid) of een medewerker van de gemeente.

-De Waterlelie - Prinsenhof 4, Leidschendam - 13.00 – 15.30 uur (20 november, 4 december en 18 december)

-De Groene Loper - Van Royenstraat 2, Voorburg - 13.00 – 15.30 uur (22 november, 6 december en 20 december).

Vragen?
Ga naar www.lv.nl/minima of bel met 14 070 (kies voor optie 2; gemeente Leidschendam-Voorburg).

Bron: Gemeente Leidschendam-Voorburg.


Foto: Digitaal Dagblad