Gemeente en 'Vrienden van het Sijtwendepark' werken samen

mainImage
Gemeente en 'Vrienden van het Sijtwendepark' werken samen

In de eerste dagen van mei is gebleken dat de gemeente op uitvoeringsniveau prima kan samenwerken met de Vereniging Vrienden Sijtwendepark. Zowel de leden van de Vereniging Vrienden Sijtwendepark, als de medewerkers van de gemeente, waren in de afgelopen weken ongerust over de duidelijk zichtbare slechte staat van onderhoud rond het monument waar op 4 mei de dodenherdenking moest gaan plaatsvinden. De vereniging heeft daarop een aantal leden opgetrommeld om, in overleg met de gemeente, nieuwe meerjarige planten aan te schaffen en eventueel zelf te planten. Gelukkig had ook de gemeente zelf al noodmaatregelen genomen en is de naaste omgeving van het monument schoongemaakt.

De aanwezige gemeentemedewerkers hebben daarbij aangeboden om de door de vereniging aangekochte bloeiende planten rond het monument te plaatsen, zodat de herdenking in een opgeknapte omgeving heeft kunnen plaatsvinden.

De Vereniging Vrienden Sijtwendepark is verheugd over deze prille samenwerking met de gemeente en hoopt dat deze samenwerking een voorbode zal zijn voor verdere samenwerking met de gemeente.

Bron: Vrienden Sijtwendepark


Foto: Digitaal Dagblad