Frits Wester is smoorverliefd (!)

mainImage
Frits Wester is smoorverliefd (!)

Mensen in zijn omgeving hadden het de afgelopen weken al door, Voorburger Frits Wester heeft een nieuwe liefde gevonden. Sinds het evenement 'A Walk in The Park werd hij steeds vaker in het Huygenskwartier gezien met de 49-jarige Birgitta die in Rijswijk woont. Bekenden van Frits zeggen dat hij smoorverliefd is en het nieuwe koppel zich bijna als jonge pubers gedraagt.

Frits bevestigt het nieuws desgevraagd aan Voorburgs Dagblad: “Ja het klopt allemaal en ik ben super blij. In zo’n kleine gemeenschap is het ook lastig om stiekem te blijven doen. En het is ook absoluut geen geheim meer. Ook mijn collega’s hadden heel snel door dat er iets met mij aan de hand was. En ja, zo zullen mensen ons nog heel vaak samen zien hoop ik. Maar verder hoop ik dat het na de eerste publicaties in de roddelbladen gewoon lekker rustig om ons heen wordt”.

Frits Wester, mede-eigenaar van cafe Het Torentje in de Franse Kerkstraat, zal zijn geliefde komend weekeinde tijdens Jazz Culinair wellicht al meenemen. Hij heeft wel een druk weekeinde, want de Voorburger moet ook trainen voor de komende Vierdaagse van Nijmegen.

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad