Fotomodel ‘Frank’ onaangenaam verrast met gelijkenis Jos Brech

mainImage
Fotomodel ‘Frank’ onaangenaam verrast met gelijkenis Jos Brech

Top- model Frank, die onlangs nog in Voorburg was, heeft met verbazing en grote verontwaardiging kennisgenomen van een bericht in de diverse landelijke media dat zijn opdrachtgever, kledingmerk Jac Hensen, heeft besloten om een nieuwe reclameflyer niet meer te verspreiden omdat hij mogelijke gelijkenissen zou vertonen met de mogelijke kindermoordenaar Jos Brech. Tevens vindt  Frank het ongepast dat de diverse media zijn foto hebben afgedrukt naast dat van Jos Brech.

,,Ik had van mijn opdrachtgever verwacht dat ze direct achter mij zouden gaan staan. Dat is totaal niet gebeurd’’, reageert hij. ,,Hoeveel mensen lijken er niet op Brech? Je wordt dan kennelijk meteen vogelvrij verklaard. Er bestaat ook nog zoiets als portretrecht en imagoschade. Daar komt bij dat geen enkele media mij om toestemming heeft gevraagd en zomaar mijn foto is gaan publiceren’’.

,,Jac Hensen is nota bene zelf ook gaan twitteren met mijn foto en dat van Brech’’, vervolgt Frank. ,,Mij rest niets anders dan een (media)advocaat in de arm te nemen. Ik ga procedures opstarten tegen de media die zonder mijn toestemming mijn foto hebben gepublicieerd. Uiteraard komen er juridische procedures tegen de opdrachtgever die mijn goede naam als model heeft beschadigd’’.


Foto: Digitaal Dagblad