Expositie van Tsjechische kunstenaars uit Hranice

mainImage
Expositie van Tsjechische kunstenaars uit Hranice

De werkgroep stedenband met Hranice organiseert in galerie BW5 aan het Zwarte Pad 5 in Voorburg een expositie van twee Tsjechische kunstenaars uit Hranice.

Radovan Langer, al heel lang en nog langer verbonden aan de stedenband, is een halve Voorburger, hij heeft een uitgebreide kennissenkring onder de voorburgse kunstenaars en komt al meer dan 25 jaar regelmatig hier naar toe. Hij heeft hier al diverse malen meegedaan aan kunstexposities en veel van zijn werk is hier in Voorburg en omstreken tot stand gekomen. Hij heeft aan de wieg gestaan van de samenwerking tussen Hranice en toen nog Voorburg en vormde en vormt een constante factor in deze warme stedenband.

Milan Kastovsky, fotograaf, is ook al diverse keren hier geweest in het kader van de fotografie. Hij heeft ook veel reizen door Europa gemaakt en daar zijn prachtige fotografische producten uit voortgekomen, waarvan hij enkele op deze expositie laat zien.

De expositie wordt zaterdag 20 oktober geopend door mevrouw Tilly Zwartepoorte in haar hoedanigheid van voorzitter van de Stichting stedebanden.

De tentoonstelling is te bezoeken van 20 oktober t/m 9 november 2018:

zaterdagen van 14.00 tot 17.00 uur,

zondagen van 13.00 tot 16.00 uur,

dinsdag t/m vrijdag 14.00 t/m 17.00 uur,

op de maandagen gesloten.

 


Foto: Digitaal Dagblad