Eerbetoon aan 'powervrouw' Eva Jinek

mainImage
Eerbetoon aan 'powervrouw' Eva Jinek

Eva Jinek ontving gisteren een bijzonder cadeautje van een aantal ondernemersvrouwen uit de regio. Brigitte Brus en Marieke Deckers hadden namens Heart to Get speciaal twee sieraden laten ontwerpen, omdat ze bijzonder veel waardering voor de presentatrice hebben. Bart Bakker, eindredacteur van Voorburgs Dagblad, overhandigde Eva het presentje.

,,Het is een echte powervrouw'', legt Brigitte Brus uit, die overigens in Voorburg op het St. Maartenscollege zat en in haar zakelijke loopbaan samen met Marieke Deckers een fraai bedrijf opbouwde. ,,We hebben veel respect voor haar hoe ze haar talkshow presenteert en de wijze waarop ze in het leven staat''.

,,Helemaal mee eens'', vult Marieke Deckers aan. ,,We bewonderen haar onder meer om haar power en doorzettingsvermogen. Tevens is ze een uitstekende interviewer. We kijken dan ook graag naar het programma''.

Opvallend was dat Eva Jinek, die wegens haar zwangerschap over twee weken stopt met de presentatie, vooraf al veel power er in gooide. Op een wijze, zoals je die bijna bij ADO Den Haag op de tribunes tegen komt, werden de aanwezige gasten in het publiek door haar opgezweept. Dit was bijzonder fascinerend om te aanschouwen. De power zat ook in haar vraagstellingen van een boeiende uitzending. Het respect was groot voor haar. Eva Jinek is overigens bijzonder populair. Ze krijgt volgens leden van haar redactieteam regelmatig allerlei presentjes aangeboden.Eindredacteur Bart Bakker reikt namens de ondernemersvrouwen uit de regio het presentje aan Eva Jinek uit.Na afloop van de uitzending was Eva zo vriendelijk om het sieraad even om te doen. ,,Een dankwoord aan de ontwerpers'', zei ze dan ook die het uit bewondering hadden ontworpen.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad