Een primeur voor Soroptimistclub Voorburg- Rijswijk e.o.

mainImage
Een primeur voor Soroptimistclub Voorburg- Rijswijk e.o.

Vanochtend was de deze week aangestelde wethouder Astrid van Eekelen op uitnodiging van de Soroptimistclub Voorburg- Rijswijk e.o. te gast bij de presentatie van een banner en een speciaal bordje aan de muur bij de Gobias Expositie in museum Swaensteyn in Voorburg.

Deze presentatie gebeurde in het kader van het 60-jarig bestaan van de serviceclub die deel uitmaakt van de wereldwijde organisatie van Soroptimist International waarvan alleen vrouwen lid van zijn.

,,We hebben een  primeur, want dit het eerste publieke optreden van onze nieuwe wethouder'', sprak ClubPresident Caroline van Gent. ,,Het geeft deze bijeenkomst dan ook extra kleur.''

,,Een hele eer om hier te zijn'', reageerde Astrid van Eekelen. ,,Ik had de uitnodiging al voordat ik tot wethouder werd benoemd. Bijzonder plezierig dat dit nu samenvalt, want ik heb ook kunst en cultuur in mijn portefeuille. Ik laat me graag over deze bijzondere expositie informeren. Ik feliciteer de Soroptimistclub Voorburg- Rijswijk e.o. sowieso graag met hun 60-jarig bestaan en  wens hen in de nabije toekomst uiteraard alle succes toe''.Astrid van Eekelen (links) met Clubpresident Caroline van Gent en bestuurslid Willy Blonk.Caroline van Gent heet iedereen en in het bijzonder de wethouder van harte welkom.Bij de vanochtend gepresenteerde banner.Het bestuur van de Soroptimistclub Voorburg- Rijswijk e.o was aanwezig bij het eerste publieke optreden van de nieuwe VVD-wethouder.Bij het nieuwe bordje aan de muur in museum Swaensteyn.

Door Bart Bakker

 


Foto: Digitaal Dagblad