Drama met dodelijke afloop

mainImage
Drama met dodelijke afloop

De politie van Suriname meldt dat donderdag de 43-jarige Gaitrie Jagroep uit Rijswijk bij een ruzie met haar partner Mohamed K. (53) is overleden. De politie trof de Rijswijkse dood aan op de keukenvloer. Haar man en hun zoontje van vier waren in huis.

Het gezin was op 27 november met vakantie naar Suriname gekomen en zou op 3 januari teruggaan naar Nederland. Volgens Mohamed hadden ze bijna de hele vakantie ruzie gehad en ook de donderdagmorgen. Hij zou zijn aangevallen met een kapmes. Zijn verklaring was dat hij met zijn ene hand de hand van Gaitrie met het kapmes vasthield en met de andere drukte hij haar keel dicht. Toen de vrouw niet meer bewoog heeft hij de politie gewaarschuwd. Het kapmes is aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

Het gezin heeft de Nederlandse nationaliteit en het 4-jarige kindje zal bij familieleden in Suriname worden ondergebracht. De afdeling Forensische Opsporing en de recherche van regio Midden onderzoeken deze zaak verder.

Bron: Misdaadjournalist.nl


Foto: Digitaal Dagblad