Directeur Marcel Deijl weg bij 'Woej'

mainImage
Directeur Marcel Deijl weg bij 'Woej'

De Raad van Toezicht van Stichting Woej te Leidschendam-Voorburg heeft besloten de arbeidsovereenkomst met de directeur-bestuurder Marcel Deijl niet te verlengen. ,,De heer Deijl heeft zich laten kennen als een bestuurder met een hart voor de organisatie, juist ook gelet op de roerige jaren die er geweest zijn. Op belangrijke punten zijn stappen gezet richting een professionalisering, in dat opzicht zal de heer Deijl gemist worden''.

,,De reden om toch te komen tot een andere bestuurder is gelegen in het omliggende krachtenveld waarin Woej dient te opereren. Om Woej als organisatie toekomstbestendig te maken en te houden worden er andere€€ eisen aan de directeur-bestuurder gesteld. De Raad van Toezicht wil een directeur-bestuurder aanstellen die past binnen de opgave waar Woej voor staat. De RvT hoopt zo spoedig mogelijk een nieuwe bestuurder aan te kunnen trekken. De werkzaamheden van Woej gaan uiteraard onverminderd door''. Dit meldt de Raad van Toezicht van Woej in een persbericht. Woej is een organisatie waar in Leidschendam-Voorburg miljoenen aan subsidie aan worden versterkt.

De Raad van Toezicht bestaat uit


  • Ben de Deugd (secretaris; voorzitter)

  • Rosemarie Weber (lid; contactpersoon medewerkers/OR en VR)

  • Marcel Kraal (lid; commissie financiën en commissie personeel


De echte reden dat Marcel Deijl vertrekt wordt vooralsnog niet duidelijk. Op twitter is echter te lezen dat zijn vertrek alleen maar goed voor de organisatie zou zijn. Zo meldt Wibo Waaijer: ,,Directeur Stichting Woej van Leidschendam-Voorburg, Marcel Deijl afgeserveerd door Raad van Toezicht. Verstandig besluit dat eerder genomen had moeten worden. Hopelijk geeft dit Woej een nieuwe betere toekomst''.

 


Foto: Digitaal Dagblad