Derde voorronde pokerkampioenschap

mainImage
Derde voorronde pokerkampioenschap

Op zondag 2 september vindt de derde voorronde plaats van het HPK-2018Deze derde voorronde wordt wederom gehouden op Zondagmiddag van 13-18 uur in het Cultureel- en Denksportcentrum Den Haag.

Er is ruimte voor maximaal 100 spelers waarvan de beste 10% doorgaan naar de finale op 20 januari 2019, waar dan wordt gestreden om de titel Poker Kampioen van Den Haag 2018 en natuurlijk de grote kampioenstropthee.

De Stichting Poker Promotie Nederland tekent voor de organisatie en in haar nog jonge bestaan is dit haar eerste grote productie. De stichting stelt zich ten doel om het toernooipoker als denksport te promoten en als zodanig dit als sport in de breedte te gaan stimuleren; een zeer ambitieus plan maar zij vindt dat ze ergens moet gaan beginnen en daarom dit HPK-2018.

Iedereen vanaf 18 jaar kan meedoen, het toernooi staat open voor zowel beginnende als meer ervaren spelers. De vierde en laatste voorronde wordt gehouden op de zondagmiddag 25 november 2018 van van 13 tot 18 uur.

Meedoen kost 12,50 bij voorinschrijving en 15 euro aan de deur.

 

De Stichting heeft een prachtige wedstrijd plek gevonden bij het nieuwe

Culturele- en Denksportcentrum Den Haag, aan de Kerketuinenweg 45 in Den Haag waar ook de vierde voorronde en de finale zullen plaatsvinden.

Volop en gratis parkeren.

 

Voor meer informatie: Stichting Poker Promotie Nederland, [email protected] voor reglementen/deelnamevoorwaarden:

www.ppn.poker

 


Foto: Digitaal Dagblad