Definitieve programma Sinterklaas intocht

mainImage
Definitieve programma Sinterklaas intocht

Het is al bijna zover, zaterdag 17 november komt Sint Nicolaas aan in Leidschendam-Voorburg en, zoals beloofd, heeft de Hoofdpiet het definitieve programma gestuurd.

Programma Leidschendam
10:15 uur Start optreden pietenorkest.

10:30 uur Aankomst Sluis. Boot komt uit de richting van Voorburg.

11:00 uur Start “Leuk-Pieten-meezing” programma op het podium op de Damlaan.

Circa 11:15 uur Opening “Werkplaats van de Sint” op de Damlaan 38.

Circa 11:20 uur Aankomst Sint bij podium. De Sint wordt hier verwelkomd door de (loco) burgemeester.

12:15 uur vertrek richting Voorburg.

Verkeersmaatregelen

De Damlaan is vanaf 9:30 uur tot circa 12:45 uur afgesloten. De brug is afgesloten vanaf 10:15 uur tot circa 11:00 uur. Via de Rijnlandstraat kunt u doorrijden tot de parkeergarage onder het Damplein. De Damhoudersstraat is afgesloten vanaf 10:00 uur tot circa 11:00 uur.

Programma Voorburg

12:45 uur Start optreden pieten orkest

13:00 uur aankomst boot in Huygens Haven

13:30 uur Start “Leuk-Pieten-meezing” programma op het podium in de Herenstraat.

14:30 uur aankomst Sint bij podium. Sint wordt ook hier verwelkomd door de (loco) burgemeester.

14:45 uur Opening “Pakhuis van de Sint”, Herenstraat 104.

15:15 uur Sint vertrekt richting zijn slaapadres.

Verkeersmaatregelen

Vanaf 12:30 uur tot circa 14:00 uur is de Kerkbrug afgesloten voor alle verkeer. Vanaf de Parkweg kunt u rijden tot de parkeergarage in de Raadhuisstraat.

Voor het laatste nieuws: kijk op de facebookpagina www.fb.com/stichting.sne of kijk op www.digisint.nl.

Programma “Werkplaats van de Sint” aan de Damlaan 38 in Leidschendam en het “Pakhuis van de Sint” Herenstraat 104 in Voorburg, kunt u vinden op www.decemberwerkplaats.nl.

Voorstelling

Ook dit jaar organiseert Stichting Sint Nicolaas evenementen, naast de intocht, ook weer een leuke Sinterklaas voorstelling met als titel “Sint en het stoffige sprookjesboek”. De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 24 november in Sporthal Forum Kwadraat en op zondag 25 november in Het Veur Theater. Er zijn alleen nog kaartjes te koop voor de voorstellingen op zaterdag 24 november om 13:30 uur en 16:00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 60 minuten.

De kaartjes à 10 euro per persoon exclusief administratiekosten zijn verkrijgbaar via www.het veurtheater.nl of via www.digisint.nl.

De intocht en de voorstelling worden onder andere mede mogelijk gemaakt door Stichting Sint Nicolaas Evenementen, Hoogvliet, Winkeliers winkelcentrum Damplein, Winkeliers Huygenskwartier, Coffee Works, Politie Haaglanden, Gemeente Leidschendam-Voorburg, Wellant Westvliet, Scoutinggroep Hubertus Brandaan, de Scoutinggroep Rijswijkse Meeuwen en Watergeuzen.

 


Foto: Digitaal Dagblad