Corrie Meijer viert jubileum bij DSW

mainImage
Corrie Meijer viert jubileum bij DSW

Het was een bijzondere week bij DSW waar Corrie Meijer twaalf- en een half jaar werkzaam is. Er werd in het kringloopwarenhuis aan De Star bij dit heugelijke feit stil gestaan, omdat ze nu drie maanden bij 'Het Goed' actief is. Zo werd de Leidschendamse in de bloemetjes gezet en was er voor de medewerkers een grote doos gebak.

Corrie Meijer staat bij ‘Het Goed’ op dinsdag-woensdag en donderdagmiddag achter de kassa. ,,,,Ik heb het nog altijd uitstekend naar mijn zin bij ‘Het Goed’. Er heerst een leuke sfeer bij Het Goed’’, vertelt Corrie. ,,We kunnen grapjes maken en tevens hard werken. Je bouwt zodoende een band met elkaar op.  Hier werk je in een echt bedrijf waar iedere dag altijd wel iets te doen is. Eerst zat ik twintig jaar bij de DSW waar ik in 2006  voor vast werd aangenomen. Bij DSW krijg je dan ook een goede begeleiding’’.

Plezier

Marloes van Vliet is de jobcoach van Corrie. ,,We zijn bijzonder trots op haar’’, reageert Marloes. ,,Ik bied aan de medewerkers bij ‘Het Goed’ de helpende hand als het nodig is. Het is mooi om te zien hoe alles hier gaat. Iedereen gaat op een leuke wijze met elkaar om en heeft plezier in het werk’’.

Trots

..We zijn bijzonder blij met Corrie’’, zegt ‘Het Goed’-bedrijfsleider Marc Oomen.  ,,Ze is van grote waarde achter de kassa en is in de loop der jaren voor de klanten tot een vast ‘gezicht’ uitgegroeid. Ze heeft bij ons echt haar plek gevonden. We hopen dan ook dat Corrie nog lang bij ons blijft werken’’. Job-coach Marloes van Vliet zet Corrie Meijer in de bloemetjes. 


Foto: Digitaal Dagblad