Cartouche gaat voor 'mini hockeyveld met Skills'

mainImage
Cartouche gaat voor 'mini hockeyveld met Skills'

Leden van Cartouche starten op zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

Cartouche gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost €3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Lisette van der Kellen, clubcoördinator van Cartouche; “Dit jaar hopen wij met de opbrengst een Hockey - Skills veldje te realiseren, samen met een sponsor. Op dit veld kunnen kids ook buiten het veld behendigheidsoefeningen doen met sticks/ballen. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Cartouche doet al jaren mee. Vorig jaar werd er ruim € 2.700,-  opgehaald. Met dit geldbedrag werd destijds buitenmeubilair aangeschaft.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

 


Foto: Digitaal Dagblad