Voorburgs Dagblad | Bora (7) zoekt in Voorburg naar pet van zijn overleden vader

Bora (7) zoekt in Voorburg naar pet van zijn overleden vader

mainImage
Bora (7) zoekt in Voorburg naar pet van zijn overleden vader

Een bijzondere oproep vanuit Voorburg van de 7-jarige Bora, die nog steeds de pet van zijn overleden vader kwijt is. Hij heeft daarom allerlei aanplakbiljetten in winkels, zwembaden en andere openbare gelegenheden opgehangen.

De vader van Bora overleed in oktober 2016. De pet, die zijn vader droeg tijdens zijn werk als stuurman op een cruiseschip, is een belangrijk aandenken voor de jonge scholier. 'Hij wil de pet heel graag terug', zegt zijn moeder Marleen tegenover Omroep West. ,,'De eerste weken moest hij veel huilen, want hij droeg de pet als hij verdrietig was. Het is een stukje van zijn vader. Als moeder ga je stuk als je je kind zo ziet''.


De pet is waarschijnlijk zoek geraakt in Park Vreugd en Rust aan het Oosteinde. Dit gebeurde toen de jonge Voorburger samen met zijn moeder van school naar huis fietste. Hij zit op Montessorischool in Voorburg. De pet is waarschijnlijk verloren in de buurt van park Vreugd en Rust.

In de gemeente is dus op tientallen openbare plaatsen een oproep opgehangen om de pet terug te vinden. De pet is te herkennen aan het goudgele touw aan de zijkant. Bora heeft een grote zak snoep als beloning uitgeloofd.


 


Foto: Digitaal Dagblad