Boeiende presentatie Jos Engels over zijn pelgrimstocht

mainImage
Boeiende presentatie Jos Engels over zijn pelgrimstocht

Gisteren was er een presentatie van Jos Engels over zijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostella. Deze werd gehouden tijdens de koffieochtend voor ouderen in wijkgebouw 'De Boot' in Voorburg.

Precies een jaar geleden heeft Jos deel 1 van  deze presentatie gegeven. Hij kon er zo mooi over vertellen en er werd aandachtig geluisterd, mede daardoor kon hij de presentatie die dag niet afronden. Besloten werd om deel 2 zo spoedig mogelijk daarna te presenteren. Helaas mocht het niet zover komen, Jos kreeg een hartstilstand een paar dagen na de presentatie.

Het is een wonder dat hij het heeft overleefd, hulpverleners waren zeer snel ter plaatse . Na diverse operaties en revalidatie is hij bijna weer de oude.

Trots en blij waren wij dan ook dat hij nu deel 2 kon presenteren. Jos is een zeer boeiende verteller, de ouderen en vrijwilligers hebben genoten, onder het genot van een kopje koffie of thee en zelfgebakken appeltaart van zijn vrouw Cécile. Riet Spaas had overheerlijke tapas gemaakt, als afsluiting van een gezellige ochtend.

Wilt u ook eens onze gezellige koffieochtend bezoeken? Iedere woensdag van 10.00-12.00. Locatie: Wijkgebouw de Boot, Duivesteijnstraat 22, VoorburgEntree €1,00 incl consumpties. De koffie of thee staat klaar !

Door Karin Joustra

 


Foto: Digitaal Dagblad