Binck Plaats is in verkoop!

mainImage
Binck Plaats is in verkoop!

De verkoop van de grote Herenhuizen op Binck Plaats is onder ruime belangstelling gestart. Bij Binck Plaats kan men kiezen uit diverse woningtypen, verschillende woonoppervlakten en ligging in het plan; er zijn namelijk nogal wat mogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld wonen aan het water/kade, aan het plein óf juist aan het groen met de scouting om de hoek? Wil je een leuk dakterras óf juist meer woonoppervlak op de bovenste verdieping? Uiteraard heb je ook keuzes in tuingrootte, met óf zonder uitbouw en zonligging. Veel variatie dus.

Zoals gezegd, is de verkoop gestart en zijn er dus al Herenhuizen in het plan verkocht. Er zijn echter nog leuke grote Herenhuizen beschikbaar.

Een veel gehoorde vraag onder de belangstellenden is: “Hoe is het nu om dadelijk op Binck Eiland te gaan wonen?”. Veel mensen kennen de locatie van Binck Eiland wel en weten dat dit in het hippe Binckhorst en tegen Voorburg aan ligt. Ook zijn zij op de hoogte hoe leuk en centraal gelegen de locatie eigenlijk wel niet is en dat er hoogstwaarschijnlijk alleen nog maar appartementen in de rest van De Binckhorst gerealiseerd zullen gaan worden. Eigenlijk een unieke kans om hier te gaan wonen in een prachtig Herenhuis. Echter, niemand heeft ooit écht de mogelijkheid gekregen om op de locatie van Binck Plaats zélf een kijkje te mogen nemen. Om deze reden wordt de bouwplaats open gesteld voor publiek.

De bouwplaats is open tijdens de zogenaamde Inloopmiddagen. Je kunt dan alle informatie omtrent het plan Binck Plaats inzien en meenemen je kunt ter plekke gaan kijken naar de plek waar de 46 Herenhuizen in Binck Plaats daadwerkelijk zullen worden gerealiseerd. Je kunt het met eigen ogen zien. Je kunt zelf de rust van de Trekvliet en het groen ervaren op Binck Eiland.

De inloopmiddagen vinden plaats op:

* Woensdag 3 oktober tussen 16.00 en 18.00 uur

* Zaterdag 6 oktober tussen 11.00 en 15.00 uur (NVM Open Huizen Dag)

Adres: Bouwplaats op Binckhorstlaan te Den Haag (gele bouwkeet met TransVORM erop)

Je kunt vrij parkeren op het bouwterrein, daar er geen bouwwerkzaamheden meer plaats vinden op deze tijden.

Binck Plaats maakt onderdeel uit van het nieuwbouwproject Binck Eiland, gelegen in de wijk Binckhorst in Den Haag. Binck Eiland wordt omringd door water en groen. Waar nu een loods staat die in het verleden gebruikt werd door de Staatsdrukkerij, komen in de toekomst 46 Herenhuizen met 4 woonlagen, een overdekte parkeergarage en een daktuin. Het zal een ontspannen en karaktervolle woonwijk worden, gelegen op steenworp afstand van het centrum van Den Haag en aan de rand van Rijswijk en het groene Voorburg.

Alvast rondkijken op Binck Eiland? Bekijk hier de Virtual tour experience46 enorm ruime herenhuizen met 4 woonlagen

In Binck Plaats zijn de herenhuizen erg groot en hebben een woonoppervlakte van 162 m2 tot wel 182 m2. Je kunt kiezen uit 2 verschillende woningtypen die op haar beurt ook weer verkrijgbaar zijn in twee verschillende varianten. Type Quarto is een vierlaags herenhuis mét dakterras en type Folio is ook een vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers.

Woningtype Quarto: een vierlaags herenhuis mét dakterras.

Deze koopwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 162 tot 169 m² en een diepe tuin tot wel 15 meter! Door de grootte van het herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.Woningtype Folio: een vierlaags herenhuis met maar liefst vier slaapkamers.
Deze koopwoningen hebben een woonoppervlakte van ca. 175 tot ca. 182 m² en een tuin van wel 12 tot 15 meter diep! Door de grootte van het Herenhuis is het mogelijk om hier een woon-/werkwoning van te maken. De eerste verdieping van de herenhuizen, die grenst aan de achtertuin is in verschillende diepten verkrijgbaar. De herenhuizen hebben uitzicht over de Trekvliet of over het park en zijn voorzien van een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergarage.

Vanzelfsprekend zijn er diverse indelingsvarianten bij deze koopwoningen mogelijk.
De grote binnentuin op de eerste verdieping tussen de woningen zal worden ingericht als grote privétuin én een semi-openbare binnentuin.Duurzame nieuwbouw

Bij de transformatie van Binck Eiland wordt bijzondere aandacht besteed aan het duurzame karakter van de nieuwe woon-, werk- en leefomgeving. Alle delen van Binck Eiland worden voorbereid op de bouw van een energiezuinige, gezonde en leefbare woonwijk die klaar is voor de toekomst. Voor nieuwbouwprojecten gelden er bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor deze prachtige herenhuizen was dat niet voldoende en wordt er een extra schepje bovenop gedaan. Voor de kenners: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij Binck Plaats maar liefst 0,0 is. Dat betekent dat de herenhuizen energieneutraal zijn. Dit gebeurt onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gebalanceerde ventilatie, zonnepanelen op de daken en een extreem goede isolatie. Vanzelfsprekend zullen de Herenhuizen gasloos worden opgeleverd, je kookt dus ook elektrisch.

Interesse

Heb je interesse in een Herenhuis van Binck Plaats? Bekijk de beschikbaarheid van de woningen op https://vorm.nl/binckplaats, of neem contact op met de makelaars, Frisia Makelaars 070 3420101 of WVK Makelaars 070 3861210.


| Foto: Digitaal Dagblad