Bier en Braadfestival zet Binckhorst op de kaart

mainImage
Bier en Braadfestival zet Binckhorst op de kaart
  Bijna 5.000 bezoekers bezochten het Vaderdagfestival in de Binckhaven. Gisteren vond de derde editie plaats van het Bier en Braadfestival. Bijna 5.000 mensen bezochten het Vaderdagfestival in de Binckhorst, de drukste editie tot nu toe. Het evenement zette lokale creatievelingen, ondernemers én de industriewijk de Binckhorst in de spotlight. Rondom de Binckhaven was het een drukte van belang, veel bezoekers uit Den Haag en omstreken kwamen langs om Vaderdag te vieren met een biertje en een goed stuk vlees.

Een greep uit de dag

Naast live muziek en rokende barbecues werd er veel voor stoere mannen georganiseerd. Lokale ondernemers vermaakten bezoekers met mannelijke workshops zoals een mes smeden, een rondje rijden in een luxe cabrio of graffiti spuiten. Vooral de boottochten waren populair, waar bezoekers de hotspots in de Binckhorst vanaf het water te zien kregen.

Nieuwe traditie

Waar worden de meeste vaders nou echt blij van op Vaderdag? Een koud pilsje, een portie chicken wings en zijn gezin in de buurt. Ook dit jaar bleek het weer een gouden combinatie: Vaderdag vieren op het Bier en Braadfestival. Er was extra veel voor gezinnen en voor kinderen georganiseerd. Zo stond er een rij bij de lokale scouting die vol enthousiasme tientallen kinderen een vuurtje leerde stoken. Ook vonden de bokslessen gretig aftrek, net als het slopen van oude apparatuur. Met de derde succesvolle editie achter de rug hoopt de organisatie op een nieuwe traditie in het vieren van Vaderdag.

Bron: Organisatie Bier en Braadfestival 


Foto: Digitaal Dagblad