Voorburgs Dagblad | 'Bernard' helemaal klaar voor bijzonder voorjaar

'Bernard' helemaal klaar voor bijzonder voorjaar

mainImage
'Bernard' helemaal klaar voor bijzonder voorjaar

Restaurant Bernard aan de Oude Haven maakt zich op voor een lang Paasweekend. Zondag en maandag kan men genieten van een 2-gangen shared lunch waar  tussen 12.00 uur en 15.00 uur een heerlijke mimosa van 'Het Huis' wordt geserveerd. ,,Verder hopen we natuurlijk op een lekker zonnetje zodat je ook op ons terras kunt plaatsnemen'', aldus Tini Prins, die iedereen graag uitnodigt om het nieuwe interieur te komen bewonderen. ,,Het is dan ook echt heel mooi geworden. In een informele sfeer kan men op een bijzondere manier van onze culinaire sfeer genieten''.

'Bernard' heeft inderdaad een ware metamorfose ondergaan. Een geheel nieuw interieur in het restaurant en de keuken met daarbij een nieuwe kaart zijn mooie ingrediënten voor een bijzonder voorjaar. In deze setting behoort het restaurant van Tini, Berry en John Prins tot één van de mooiste restaurants van Leidschendam-Voorburg.  Ook het terras is overigens van nieuw meubilair voorzien. Hier kunnen weer vele zakelijke gesprekken worden gehouden, huwelijksaanzoeken worden gedaan of relaties ontstaan.

De laatste plekjes voor een Paaslunch zijn overigens nog te reserveren via http://www.restaurantbernard.nl/reserveren/ 070 – 214 20 60.

Door Bart Bakker

 


Foto: Digitaal Dagblad